Våra Tjänster

När du vill ge din bil en personlig touch är vi din bästa partner. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och boka din bilfolieringstjänst.

 1. Helfoliering: Om du vill ge din bil en helt ny look är helfoliering ett utmärkt alternativ. Vi erbjuder ett brett utbud av färger och texturer för att skapa en unik design som passar din stil.

 2. Delvis Foliering: Om du föredrar en subtil förändring eller vill marknadsföra ditt företag kan delvis foliering vara det rätta valet. Detta alternativ ger dig flexibilitet att fokusera på specifika områden av din bil, såsom huven, taket eller sidopanelerna.

 3. Reklamfoliering: För företagare erbjuder vi reklamfolieringstjänster som gör att du kan marknadsföra ditt företag med stil. Vi kan skapa anpassade grafik, logotyper och budskap som passar din företagsidentitet.

 4. Skyddsfilm: För att skydda din bil mot repor och stenskott erbjuder vi transparenta skyddsfilmstjänster. Denna osynliga folie ger ett extra lager av skydd och bevarar din bils finish.

 5. Designkonsultation: Vårt team av experter är redo att hjälpa dig att skapa den perfekta folieringsdesignen för din bil. Vi lyssnar på dina önskemål och idéer för att skapa ett koncept som överensstämmer med din vision.

Fördelar med våra tjänster

 • Skydd och Hållbarhet: Utöver att förbättra utseendet på din bil, fungerar folien som ett extra skyddslager mot repor och skador på bilens ursprungliga lack. Det förlänger livslängden på din bils yta och bevarar dess värde.
 • Högkvalitativ Folie: Vi använder enbart premium foliematerial som är UV-resistenta, reptåliga och kända för sin livslängd. Det garanterar att din folierade bil ser bra ut under många år framöver.

 • Personlig Service: Vi tror på att skapa starka kundrelationer. Vårt team samarbetar nära med dig för att förstå dina behov och förväntningar. Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet.

Dina valmöjligheter

Bilfoliering är en konstform som ger obegränsade kreativa möjligheter. Du kan skapa allt från eleganta och stilrena designer till djärva och iögonfallande grafiska mönster. Här är några idéer för hur du kan använda bilfoliering för att skapa en unik bil:

 1. Matt Finish: En matt folie ger din bil en sofistikerad och modern look. Den är trendig och kan användas för att dölja ojämnheter i bilens ursprungliga lack.

 2. Metallic Effekt: Metallic-folie ger din bil en skimrande effekt som förändrar utseendet beroende av ljuset. Det ger en känsla av lyx och exklusivitet.

 3. Kolfiberimitation: Kolfiberfolie ger din bil en sportig och aggressiv look. Den är särskilt populär på detaljer som motorhuvar och backspeglar.

 4. Kamouflage: Om du vill ha en unik och iögonfallande design kan du välja kamouflagefolie. Den ger din bil ett tufft och äventyrligt utseende.

 5. Grafisk Konst: För konstnärer och kreativa själar är bilen en tom duk. Du kan skapa allt från graffiti-stil till abstrakt konst på din bil.

Bilfoliering är ett fantastiskt sätt att uttrycka din personlighet och få en bil som är helt unik. Vårt team på Bilfoliering Stockholm är här för att hjälpa dig att förverkliga dina visioner och skapa en bil som verkligen sticker ut.

Oavsett om du vill förnya utseendet på din bil, marknadsföra ditt företag eller helt enkelt uttrycka din kreativitet, är bilfoliering ett kraftfullt verktyg för att uppnå dina mål. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och boka din bilfolieringstjänst. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa din drömbil!

Scroll to Top